e-BRIDGE Plus for Green Information

Paranna ympäristötietoisuuttasi entisestään seuraamalla tarkasti, kuinka paljon toimistoissasi käytetään paperia ja millainen hiilijalanjälki siitä syntyy.

Ominaisuudet

Teemme kaikki päivittäin parhaamme ympäristön suojelemiseksi. Jos kuitenkin mietit, voisitko tehdä työpäiväsi aikana vielä enemmän tämän upean planeettamme ja sen asukkaiden eteen, e-BRIDGE Plus for Green Information -sovellus on sinua varten. Työkalu auttaa seuraamaan tarkasti tulostinpaperin käyttöä toimistossa ja siitä syntyvää hiilijalanjälkeä. Se seuraa jopa kymmentä verkkoon yhdistettyä Toshiba-monitoimitulostinta ja/tai -uusiokäyttötulostinta ja kertoo niiden tulostusmäärät ja uudelleen käytettyjen arkkien määrän. Kestävyys on ympäristön kannalta hyvä asia, eikä se ole loppujen lopuksi kovin monimutkaista. Nyt se on helposti sinunkin ulottuvillasi.

Kuvia

  • Screen of e-BRIDGE Plus for Green Information

Ota yhteyttä

Neuvomme sinua mielellämme henkilökohtaisesti – postitse, puhelimitse tai paikan päällä. Jos asia osoittautuu monimutkaiseksi, kokeneet IT-asiantuntijamme ovat valmiita etsimään ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Ga terug

‹ Alle apps