e-BRIDGE Plus voor Green Information

Draag nog meer zorg voor het milieu door de hoeveelheid kantoorpapier die in je bedrijf wordt gebruikt en de CO2-voetafdruk die daaruit voortvloeit nauwlettend in de gaten te houden.

Eigenschappen

We doen met z’n allen dagelijks ons uiterste best om het milieu te beschermen. Maar vraag je je af hoe je tijdens je werk meer kunt doen voor onze planeet en haar bewoners? Zo ja, dan is e-BRIDGE Plus voor Green Information iets voor jou! Met deze app kan je de hoeveelheid verbruikt papier en de daaruit voortvloeiende ecologische voetafdruk van dichtbij monitoren. Je ontvangt een overzicht van het aantal geprinte en hergebruikte pagina’s van maximaal 10 Toshiba MFP’s en/of wiseenheden in je netwerk. Duurzaamheid is goed voor het milieu en tenslotte niet zo moeilijk. Ook voor jou ligt het nu binnen handbereik.

Foto's

  • Screen of e-BRIDGE Plus voor Green Information

Contacteer ons

We geven je graag persoonlijk advies – per mail, telefoon of via de website. En als het wat ingewikkelder wordt, staan ervaren IT-consultants klaar om een individuele oplossing te vinden op maat van jouw noden en wensen.

Go back

‹ ALL APPS